II. waterPONT Amerikai Foci Strandkupa


Helyszín:

Domb Beach (Wakeboard pálya) – Kecskemét – Csabay Géza krt. 7.

Időpont:
2014. július 19.

Belépő:
Nappal (9:00-20:00 strandbelépő) 800 Ft
Éjjel (22:00-05:00 bulibelépő) 1500/2000 Ft


Már most jegyezzétek fel a naptáratokba ezt a dátumot és javaslom 20-ára se tervezzetek semmit! Pihenni fogtok! Miért? Mert előző nap fociztatok, játszottatok, strandoltatok, csajoztatok és egész éjjel buliztatok! Kibaszott jól éreztétek magatokat! Egész nap és egész éjjel jobbnál jobb zenék szóltak. Ez a Jóképű Klub által szervezett Sportnap! Aki még nem hallott róla, nézze meg a tavalyiról készült összeállítást.Idén lesz az 5. alkalom, hogy megrendezik és a 2., hogy az amerikai football is képviselteti magát. A nők imádják az amerikai focistákat, csak sokan még nem tudják! Nyissuk fel a szemüket!

6 csapat kap lehetőséget, hogy ott legyen. Az első 6! Aréna jellegű torna, de füvön játszunk, kicsit nagyobb pályán mint egy kézilabdapálya. Terveink szerint MAFSZ bírákkal, de ez még képlékeny. 7-7 elleni játék, aréna szabályok! A pontos lebonyolítás később derül ki a résztvevő csapatok számától függően! Természetesen a minél több játéklehetőséget tartva szem előtt!

A döntőt követően kiosztásra kerül az első helyért járó kupa, majd a legjobb támadó- és védőjátékosnak járó serleg! Ami még különbség, hogy itt a nézők bikiniben vannak és baszottul csinosak. Ez egy sportnap, sportos lányokkal! Nem kell meglepődni ezen! De ne vonja el a figyelmeteket a játékról. Az első a győzelem! Úgyis a győztesek közül választanak majd.

II. waterPONT Amerikai Foci Kupa! Egyedülálló az országban, legalábbis mi még nem hallottunk ehhez hasonló strandkupáról. Ez nem csak egy egyszerű torna, mindamellett, hogy nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos! Ennek közösségépítő ereje van, összehozza az amerikai focistákat az ország különböző pontjairól és lehetőséget biztosít, hogy megismerjük egymást a pályán innen és a pályán túl (ne csak mindig püföljük a másikat)

Aki épp nem játszik, vagy lesérült, vagy jobb programot talált, annak ajánlatunk a következő: wakeboard, vízisí, strandröplabda, strandkézilabda, bringa szépségverseny, spinning, vízicsúszda, soccer, fürdőzés, bmx flatland, csocsó, asztalitenisz, fittness, harcművészet…és sok sok más.

Érdemes éjszakára is maradni, rengeteg szállást találtok Kecskeméten. De ha nem akartok flancolni, a helyszín alkalmas campingezésre is, így garantált a fesztiválhangulat. Tusoló van, bár nem sok. Sütögetni, bográcsozni is lehet, közben mellettetek dübörög a party. Hiszen egész éjjel tart a rendezvény, a térség legnevesebb lemezlovasaival. Ez a Jóképű Klub!

Visszatekintés a tavalyi JK! Sportnapra:

Videók:

JK!Sportnap 2013 (Official video)
Budapest Eagles ünnepel
JK!Sportnap Győri szemmel

Képek:

Budapest Eagles szemmel
Ride Cable Wakeboarding szemmel
Jóképű Klub szemmel

A waterPONT igyekszik támogatni "mindent ami sport", ezért úgy döntött, hogy a sportnap időtartamára felajánl 4 vízadagoló gépet, valamint 12 ballon vizet, hogy minden sportoló, illetve néző hideg ásványvízzel csillapíthassa szomját!


- waterPONT -

 
bemutatkozás
ajánlatkérés
hírek
cafePONT
II. wP Amerikai Foci Kupa
termékek
 •hideg-meleg vízadagolók
 •hideg-meleg-szódás vízadagolók
 •ipari teljesítményű vízadagolók
 •ásványvizünk
 •instant termékek
 •egyéb termékek
kapcsolat
akciók
galéria
 •fotók
 •referenciák
 •tehetségeink egy képben
árlista - letöltés
szolgáltatások
 •kiszállítás
 •karbantartás, szervíz
hasznos
 •rendelet a védőital biztosításáról
 •a víz jelentőségéről
kulcsszavak
Széchenyi 2020